duminică, 22 februarie 2015

Împrăștiați dragostea peste tot

Împrăștiați dragostea peste tot pe unde mergeți. Începeți cu familia voastră, cu copiii, cu soția sau soțul, cu părinții și frații voștri. Răspândiți dragostea în jurul vostru și nu lăsaţi pe nimeni să plece de la voi fără să se simtă mai fericiți. Un om valorează atât cât iubește. Fiți expresia vie a bunătății lui Dumnezeu, bunătate pe chipul vostru, bunătate în ochii voștri, bunătate în zâmbetul vostru, bunătate în inima voastră, bunătate în vorba voastră, bunătate în primirea caldă, bunătate în tot ceea ce faceți. Fiți buni chiar și cu vrășmașii voștri. Iertați-i. Sufletele vostre, dar și ale celor pe care îi iertați se vor simți ușurate. Cea mai mare minune este să iubești pe toată lumea. Nu întoarceți spatele nimănui. Nimeni nu este atât de rău încât să nu merite iubirea voastră. Toți oamenii au ceva bun în ei, trebuie doar descoperit. Cunoaște-i povestea și o să înțelegi. Tot ce există este bun și orice cădere aduce ceva folositor la lumină. Toate lucrurile din lume sunt bune, întrebuințarea lor uneori este greșită. În ochii voștri este soare când iubești. În sufletul celor care nu iubesc este beznă. Nu vă lăsați dominați de prejudecăți și concepții.  Fiți îngăduitori,rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste. Renunțați la orgolii care nu duc la nimic bun, trăiți în liniște. Fiți în pace cu voi și veți obține pace cu toți ceilalți. 

Dumnezeu ne-a creeat pentru a fi fericiții și pentru a se întâlni cu noi într-o poveste de iubire. Iar ca să ajungi la fericire nu ai nevoie de hartă, ci de prezență, de tine.
Căutați simplitatea în tot ceea ce faceți, simplitatea este condiția principală a frumuseții morale, este esența sublimului. Fiți recunoscătorori pentru tot ceea ce aveți și nu uitați să împărțiți și cu ceilalți, unde dai Dumnezeu înmulțește.  

Trăiți adevărul, bucuria și iubirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu