miercuri, 4 martie 2015

Ce te-a făcut azi fericit?

Viața noastră este alcătuită dinr-un infinit de lucruri mici, mărunte, multe dintre ele neînsemnate în bibiografie, dar absolut toate importante pentru că sunt conținutul viu al vieții noastre. 
Dar știm noi să ne trăim viața? Sau mai degrabă ne trăiește ea pe noi? Știm să ne bucurăm pentru acele lucruri mici? De câte ori am fost recunoscători pentru ele? 

E trist și dureros că nu ne trăim viața bucurându-ne de acele lucruri aparent lipsite de însemnătate, care ne-au fost date de Dumnezeu sprea a ne fi de folos și spre a ne umple viața de culoare, de căldură, de bucurie și care dau sens vieții. 

Ne plângem mereu că nu avem timp, că nici nu știm cum a trecut ziua...ba chiar ne bucurăm că a trecut: „bine că am scăpat și de ziua de azi”. Dar suntem noi conștienti că zilele trec de la noi? Și că poate ceea ce puteam face azi nu o să mai potem niciodată? Știm noi că și mâine o să fim tot aici? 

Timpul este ireversibil și nu are răbdare cu nimeni, odată trecut nu se mai întoarce. Marile bucurii, realizări și lucruri mărețe nu vin în fiecare zi, iar fericirea lor nu ține o veșnicie. 

Bucură-te de tot ce te înconjoară!
Dorește-ți ceea ce ai deja!
Privește mai mult spre cer!
Ascultă-ți sufletul!
Simte parfumul iubirii!
Prețuiește timpul!
Fă din fiecare zi o sărbătoare!
Adu fericirea în viețile celor dragi!
Zâmbește des! 
Trăiește-n pace!
Mulțumești pentru fiecare zi!

Dumnezeu este iubire și iubirea este viață! Viața fără iubire este stearpă.


 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu