joi, 12 martie 2015

Apropie-ți

 Apropie-ți oamenii care te fac fericit, oamenii care rămân mereu lângă tine indiferent de situație, care te fac să te simți bine și care nu te trădează cu prima ocazie. Persoane speciale care îți transformă gândurile în optimism și întrebările în răspunsuri. Cărora le poți împărtași orice fără temeri și care te pot înțelege.

Apropie-ți faptele și lucrurile care te fac să te simți un om frumos, special, altruist, care te pot defini pe tine ca om și care lucrează cu îndemânare asupra minții și a spiritului tău.

Apropie-ți momentele și locurile care aduc îți aduc fericire, liniște sufletească, pace și armonie, daruri de neprețuit. Momentele care te-au cucerit prin profunzimea și emoția lor și care încă te farmecă prin povrștile și lecțiile lor.

Apropie-ți vorbele de fapte, promisiunile de împliniri, visele de realizări, orice eșec într-o lecție din care să tragi învățăturile necesare.
  
Apropie-ți emoțiile și sentimentele care te definesc, care te conturează și te readuc la viață, care te colorează și te fac să zâmbești , care te încurajează și te îndeamnă la succes. 

Apropie-ți sufletul de sufletele celor din jur și lasă-le să comunice între ele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu