miercuri, 19 octombrie 2016

Alegeri


Viaţa noastră este formată din alegeri. Alegerile sunt cele care ne definesc. Tot ce facem este o alegere, tot ce trăim se datorează alegerilor făcute la un momentdat.

Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi să lupţi şi alteori în care trebuie să te dai la o parte şi să-L laşi pe Creator să lupte pentru tine. Cu credinţă vei recunoaşte acele momente.

Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi să taci şi alteori în care trebuie să vorbeşti. Cu înţelepciune vei recunoaşte acele momente.

Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi să rămâi în lumină şi alteori în care trebuie să fii tu lumină. Cu Dumnezeu în suflet vei recunoaşte acele momente.

Vine un moment în viaţă în care trebuie să ceri şi alteori în care trebuie să oferi. Cu echilibru vei recunoaşte acele momente.

Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi să rămâi în viaţa cuiva şi alteori în care să pleci din viaţa cuiva. Cu iubire vei recunoaşte acele momente.

Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi să fii vultur, iar alteori să alegi să fii porumbel. Cu curaj vei recunoaşte acele momente.

Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi calea cea mai scurtă şi alteori să alegi calea cea mai anevoioasă. Cu răbdare vei recunoaşte acele momente.

Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi să mângâi, iar alteori să pansezi răni. Cu blândeţe vei recunoaşte acele momente.

Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi să râzi, iar alteori în care să îţi aduni lacrimile. Cu speranţă vei recunoaşte acele momente.

Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi să îţi păstrezi privirea spre cer, iar alteori în care trebuie să îţi pleci capul. Cu demnitate vei recunoaşte acele momente.

Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi oamenii pe care îi primeşti în sufletul tău şi alteori să faci curat în viaţa ta. Cu încredere vei recunoaşte acele momente.

Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi între bine şi rău. Cu discernământ vei recunoaşte acel moment.

Totul este o alegere. Şi să crezi în Dumnezeu este o alegere. O alegere fundamentală pentru viaţa noastră, ea determină existenţa noastră, sănătatea sufletească şi Viaţa Veşnică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu