marți, 4 aprilie 2017

Sa nu uitam



Să nu uităm să-i apreciem pe cei dragi cât sunt lângă noi, ca să nu ajungem să-i apreciem când le simţim lipsa şi nu mai sunt. Să-i iubim cât încă îi avem alături. Să le oferim căldură cât încă se mai poate. Să le oferim o floare cât încă se mai pot bucura de ea.
Să nu uităm să întindem o mână de ajutor chiar şi atunci când avem noi nevoie să fim ajutaţi. Mereu se află cineva într-o nevoie mai mare decât noi. Salvând un suflet ne putem salvăm şi noi.  
Să nu uităm că viaţa este o luptă, iar pentru a răzbi în ea trebuie să lupţi. Fără luptă nu obţinem nimic. O luptă dreaptă în care ne uităm ţintă la Iisus. 
Să nu uităm să iubim. Chiar şi pe cei care nu ne iubesc, chiar şi pe cei care aruncă cu pietre în noi. Aşa cum Dumnezeu ne iubeşte chiar şi atunci când merităm cel mai puţin. Când iubeşti nu doar viaţa celor pe care îi iubeşti se schimbă ci şi viaţa ta.
Să nu uităm că lucurile cu adevărat valoroase se ţin în suflet. Nu în lucruri materiale stă împlinirea.
Să nu uităm să ne smerim. Să te menţii sus trebuie să ştii cum este jos. Jertfa şi smerenia sunt două felinare care ne luminează calea oricât ar fi de întunecat.
 Să nu uităm că SUNTEM şi nu doar că AVEM.  Să fii înseamnă mai mult decât a avea. Nu ceea ce avem ne defineşte, ci ceea ce suntem. Suntem fii ai lui Dumnezeu. Suntem demni, cu caracter, luptători, iubitori, jertfitori şi smeriţi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu