duminică, 24 mai 2015

Viața, o minune

 Viața este o minune. Cu zile bune, cu zile rele ea trebuie trăită ca pe o minune.  În momentul în care conștientizezi acest lucru, sufletul tău prinde aripi.  
Gândurile sunt cele care îți conduc viața și te dezvolți pe măsura lor. Fiecare zi trebuie începută cu recunoștința, bucuria, dragostea de viață și semeni ar trebui să-ți inunde sufletul, în fiecare dimineața să mulțumești pentru privilegiul primit.
Nu există rețete pentru zile perfecte, sau viață perfectă. De fapt acestea nici nu există, la fel cum nu există nici soare fără umbră.

Există doar zile în care alegi să te lași în voia lui Dumnezeu și te încredințezi Lui. Zile în care îngenunchezi în fața Lui, mulțumindu-I pentru toate și recuniscând că fără El nu ești nimic.
Ziua perfectă este fiecare zi pe care o trăiești, fiecare zi în care te bucuri de tot ce te înconjoară.
Ziua perfectă este ziua în care ai înțeles că indiferent de cum ai arăta din punct de vedere fizic sufletul este cel care strălucește, cel care vibrează, cel care înfrumusețează omul.
Fiecare zi pe care o savurezi în întregime. Fiecare zi în care nu lași pe nimeni și nimic să-ți atingă și să-ți murdărească sufletul. Fiecare zi în care zâmbești și sufletul debordează de energie pozitivă. 
Fiecare zi în care ești înconjurat de persoanele iubite. Fiecare zi în care poți să privești cerul, să miroși florile, să spui o vorbă bună, să mergi la braț alături de o persoana iubită. 

Dă șansă fiecărei zile să fie perfectă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu